BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

kakakkakak , abangabang , yang dah tengokk blog saya , silalahh follow yerkk :) nty saya follow awakk sume balekk . bubye :)

Wednesday, February 23, 2011

;(

ak tak tahu knp ak sedih .. uwm .. mgkin sbb awak .. awak tahukan saya sayang kan awak .. tp knp awak tuduh saya mcm2 ?? saya bru pas bgado ngn kaka saya .. pas uh awak col sy tak angkat .. then , awk bg msg , kte saya gayut ngn owg laen .. knp niey awakk ??? saya tak gayut ngn owg laen pun .. slme awak tak msg saya , saya tada msg ngn laky laen .. saya cme msg ngn bff saya juh .. lw awak tak cye , saya ad buktilah ... saya dah jnji kan awak , saya takkan curang ngn awakk .. knp awak msih lagyy nak tuduh saya cm uh ?? saya sedih awakk .. sedih sgt2 .. awak tahu kan sikap saya mcm mn ?? if saya kate TAK , n TAK jgak lah saya wat .. if saya kate YES , means i'll do it .. awakk , saya sedih bile awak tduh saya cm uh .. saya tak tahu knp saya jd sensitif sangat .. sedangkan selme niey , awakk ckpp mcm2 kt saya , saya tak pmenangis .. tp aryniey , saya menangs .. hanya sbb awak ckp saya gayut ngn laky laen .. awakk , saya dah ta paham ngn perasaan saya sndri .. kadang2 , saya happy sangat , kadang2 saya sedih sangat .. saya nak awak phm , ngn perasaan saya .. mybe saya tak leyh phm , tp , awakk tlglah phm .. sbb saya tak nak kehilangan awakk dah .. sumpah tanak !!! saya dah ta sanggup nak tahan sedih .. lw awak tgalkan saya .. saya memang tak sgup ... :(

No comments:

Post a Comment