BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

kakakkakak , abangabang , yang dah tengokk blog saya , silalahh follow yerkk :) nty saya follow awakk sume balekk . bubye :)

Thursday, March 24, 2011

change my self ...

ye ,, ak dah brbh .. ak bkn yang dl .. dl ak teramat sosial .. skg , ak berjaya mengubah nye ... tengs faizal .. sbb byk tlg ak .. byk sedarkan ak .. ak hargai usaha kau .. kau lahh fwen laki yang paling baek yang pnh ak knl n meet .. kau jaga eyla baek2 taw .. dea kwn terhebad yang pnh ak ad . ak bagy dea kt kau , sbb kau baek .. ak tanak kwn ak rosak .. n jady mcm ak ... ak tanak .. bia ak teruk .. asal kan fwen ak yang baek tak jd terukk mcm ak .. tuh prinsip berkawan ak ... kau pun tahu kan .. ak mcm mn ... ak harap kau jaga eyla baek2 .. jgn hncurkan hati dea .. dea uh cpt terasa .. cpt naek hangin ... hihihihii .. ak harap , kau pun bole ubah dea mcm kau ubah ak .. :)

okkay ... skg ak nak cite sal pagi niey plakk ...  tady ak bgun tdo , ak tgk lahh fon ak .. terkejut ak , bile fon ak , no message , no missed call ... mmg ak mengharap sgt , si dea anta msg kat ak ... law dea missed call pun tak pew lahh .. tuh ak dah cukup gembira ... ak selalu mgharap .. satu hari nanti , ak akan time msg dary dea .. ak amat rindukan dea .. dah lme dea pergi .. entah bile akan kembali ... biey , tiap hari bby tgu msg n call dary bie ... fwen bby dah ckp , jgn tgu biey lagy .. tp bby nak gax ... sbb bby dah jnji ngn biey .. tiap2 hari bby mgharap ... setiap nafas bby , setiap ap yang bby lakukan .. sume tok bie ... bby tgu biey .. tgu call dary bie .. tgu msg dary bie ... kdg2 , bby ase menyesal lakk ... sbb maki2 bie .. bie kan bz .. knp lahh bby susahh nak phm biey ??? bie . kan bgos law bie slalu bce blog bby ... bie msty phm akan perasaan bby ... tapii .... uwm ... hanya tuhan saja yang tahu dlm hati bie ad ap .. 

p/s ; ya allah , jika bnr dea sudah tidak lagy menyayangi dan menerima ak lagi , tunjukkan lahh padaku ... agar hamba mu ini tidak lagi mengharap si dea akan kmbali pada ku ....

2 comments:

BebyndaStoryMory said...

yeah , prinsip brkawan kite same =)
huhu .

hannyeyta 's story ... said...

kite kan sehati sejiwa .. hahahaha ... coe late sys ... tak taw lakk ad comment .. kat dash board tak tulis pape pun .. :(

Post a Comment