BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

kakakkakak , abangabang , yang dah tengokk blog saya , silalahh follow yerkk :) nty saya follow awakk sume balekk . bubye :)

Friday, April 29, 2011

adakah aku seperti itu ???

suspen juh tajuk entry kaly niey ... act , ak nak tny kowg , btol kew ak niey mudah sayang pada owg ??? ak confius .. ak tertanya2 .. sbb , perkenalan ak ngn ebby , bru juh .. n tak sampai seminggu ... tapii , ak dah sayang sangat2 kat dea .. 1 hari tak dengar sore dea , msty tak tenteram .. tak pnh ak jadyy mcm niey .. tapii , ngn dea , ak jadyy mcm niey .. knp erk ?? adakah sbb ak niey mudah sayang pada laki o memang dea jodoh ak ??? takkan jodoh .. sbb ak ngn dea tak pernah bersua muka lagyy .. hanya berhubung melalui phone ... ak tak tahu lahh .. mcm mn perasaan ini bole timbul ... gggrrrr !!!!

3 comments:

BebyndaStoryMory said...

sayang , jgn tlalu mudah sygkan owg . n jgn lepaskan ap yg kite ad . kadang2 kite ta tahu aty owg camne dik , sys nasehatkan adx haty2 lahh k . ta salah mudah syg owg , cume jgn mudah syg owg 100% , naty adx gak yg ta larat na tanggung kalo adx saket aty .

aliff hushairy said...

btl2....dngr ckp sys 2...but...pic pakwe xde ke???mn tau abng kenal...

hannyeyta 's story ... said...

@bebyndastorymory ; adx akan cube ...
@aliff hushairy ; tada lahh .. later adx letakk k .. :)

Post a Comment