BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

kakakkakak , abangabang , yang dah tengokk blog saya , silalahh follow yerkk :) nty saya follow awakk sume balekk . bubye :)

Thursday, March 17, 2011

cemburu tgk kmu ...

ya .. mmg saya cmburu tgk blog ini luahan hati ... tgk fb dea ... sumpah .. mmg sayu tgk dyowg .. bahagia nya ... kan besh , lau saya dpt date cm uh ... uwm ... tapi , nak taw cm ne ... tada sp nak syg saya .. tada sp nak teme saya seadanya ... saya tak sempurna .. dan saya pun tak layak nak dikasihi ... uwm .... :'( .... ad bf .. tapi ... asyk dpermaenkan ... knp lahh ak teme kau dlu . kan bgos ak tak knl kau dary dlu .. law ya , mgkin hati ak tak akan hancur sebegini ... ak mmg patah hati ... patah hati ngn kau .. kecewa ngn kau ... tapy tak pnh kau faham .. ta pnh kau nak selami hati ak .. perasaan ak ... kau tak pikir kew ?? kau tak rase kew ap yang ak rase ?? kau pergi saat ak sudah jatuh hati pada kau .. ak teramat kecewa ngn sikap kau ... pergilah sayang .. pergilah cinta ... jangan kau kembali lagy ... ak dah tak sanggup nak menyayangi kau .. bkn ak membenci ... tapy ak dah bahagia ngn hdup ak skg .. so , kau jgn nak merampas kebahagian ak niey !!! 
21 hary lagy ...
selamat tinggal sayangkuh !!! 

2 comments:

lylyna said...

jangan cemburu. tak apa. satu hari nanti kebahagiaan itu akan hadir. tengok macam yana dulu. sedih je kan. hari2 nangis. tapi sekarang temui cinta baru. berdoa dan terus berdoa k?

hannyeyta 's story ... said...

amin ... semoga dpt cinta baru .. mgkin lebih setia dari skg ...

Post a Comment