BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

kakakkakak , abangabang , yang dah tengokk blog saya , silalahh follow yerkk :) nty saya follow awakk sume balekk . bubye :)

Tuesday, April 5, 2011

awakk , kenapa awakk nak pegi ???

aqil , knp awakk nak pergi sane ??awakk tahu takk , tmpt tuh jauh ?? saya rindu awakk .. saya nak sangat jpe awakk ... awakk , saya tanak halang awakk kejar cita2 awakk .. tapi saya takot .. awakk akan carik yang laen .. saya takot sangat ... saya takot awakk akan lakukan ap yang ayen pnah wat ... saya takot sangat2 ... saya dah sayang awakk sangat2 ... saya dah mula mencintai awakk .. awak pergi sane , awakk jaga diri leklok tahu .. jaga kesihatan .. jgn tdo lewat .. belajar rajin2 .. jgn risau baby kat sini .. saya kat sini setia menanti awakk balekk ... awakk jgn lupekan saya yerk .. saya akan igt awakk sampai bile2 .. selamanye .. dan kenangan kite , saya tak akn sesekali lupekan .. ia akan jadi kenangan amat2 terindah tok saya .. 
faiz aqil , awak milik saya , dan saya hanya milik awak seorang .... itu janji kita berdua .. jangan mungkir janji yerk sayang !!!! ;)

No comments:

Post a Comment